GAZİANTEP / NİZİP - Mehmet Cemal Dikici İlkokulu

Mehmet Cemal Dikici İlkokulu

Fevkani Mah. İnciler Sok. No 30 Nizip/GAZİANTEP
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; insan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; araştırmacı ve sorgulayıcı, dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı; kendisi ile ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Biz öğrencilerimizi bir üst öğretim kurumuna ve hayata hazırlamak; mutluluğu: sevgi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen, hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı, demokratik, laik, düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler yetiştirmek için varız.
EĞİTİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ 5 Kategoride Bölge Birincisi
08.40 - 14.40